Professionele half-automatische pilferproof sluitmachine voor intensief dagelijks gebruik. De machine kan aluminium doppen en flessen van diverse maten verwerken, mits men van sluitkop wisselt bij een ander maat dop.


U verstelt  in een handomdraai het plateau om andere flesmaten te kunnen verwerken.

U gaat uit van nog gladde aluminium doppen desgewenst met zegelrand. Onze machine duwt tegelijk de dop luchtdicht op de fles, rolt het schroefdraad van uw fles in de aluminium dop, en felst (desgewenst) de afbreekbare zegelrand om onder de kraag van de fles.

De roterende sluitkop wordt elektrisch aangedreven, en is geheel in RVS uitgevoerd met 4 rollen. Het plateau waarop u de fles plaatst wordt pneumatisch omhoog en omlaag bewogen. De machine is omkast met rvs-beplating en staat op een verrijdbaar onderstel. L x b x h = 450 x 500 x 1650 mm. Gewicht 80 kg. Vereist een elektrische aansluiting 230/400 Volt - 50 Hz en perslucht uit leidingnet of aggregaat 6 bar.


Afhankelijk van bedrevenheid van de operator haalt u tot circa 700 sluit-cycli per uur.

Bel ons, of stuur ons een fax of  e-mail voor informatie

A. GEZANG & CO BV - Westvlietweg 65-P, 2495 AA Den Haag

Tel. 020-682 22 55 Fax 020-682 82 46

   E-mail-adres:   info@gezang.nl

index

Werkwijze: U zet een fles met een reeds handmatig opgelegde dop in het centreerblok op het ronde dragerplateau (zie afbeelding). Met uw beide handen drukt u gelijktijdig de twee zwarte drukknoppen in. De sluitkop begint te roteren en gelijktijdig beweegt het plateau omhoog. De machine verzorgt een perfecte sluiting, waarna het plateau weer naar de onderste stand terugkeert, en de machine stopt.

U pakt nu de gesloten van het plateau en plaatst een nieuwe, en herhaalt u de cyclus.


Onze machine wordt gebruiksklaar geleverd voor één pilferproof-dopmaat

(miniatuurflesjes PP-18; standaard wijnflessen PP-28 of magnum PP-31,5).


Wilt u tevens een andere dopmaat kunnen verwerken, dan moet u de sluitkop wisselen. Confirmatie van de goede werking van de machine voor uw fles-dop-combinatie na ontvangst van uw specimen.


Prijs compleet met 1 sluitkop:                                Euro  4.850,-- .


Opties: - Extra sluitkop:                                         Euro  2.305,--

            - Kit CO2-gas injectie in flessenhals:        Euro  1.030,--  


Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW 19% af ons magazijn.