Half-automatische sluitmachine Gezamatic type VL

voor het aanbrengen van aluminium doppen (PP) op flessen,

incl. Inrollen van schroefdraad en omvelsen van de zegelrand.

Tafelmodel pilferproof sluitmachine voor semi-professioneel dagelijks gebruik.


De machine kan aluminium doppen en flessen van diverse maten verwerken, mits men van sluitkop wisselt bij een ander maat dop. Bij gelijke dopmaat verstelt men in een handomdraai het plateau en/of de het centreerblok om andere flesmaten te kunnen verwerken. De roterende sluitkop wordt elektrisch aangedreven (220 Volt - 50 Hz).


U gaat uit van nog gladde aluminium doppen desgewenst met zegelrand. Onze machine duwt tegelijk de dop luchtdicht op de fles, rolt het schroefdraad van uw fles in de sluminium dop, en felst de afbreekbare zegelrand om de onder de kraag van de fles.


Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Bij de eenvoudigste uitvoering (afbeelding links) beweegt u met een hefboom handmatig de fles naar de roterende sluitkop en terug. Bij de wat duurdere versie beweegt het fles-plateau electrisch op en neer.


Afhankelijk van bedrevenheid van de operator haalt u tot circa 500 sluitcycli per uur.

Bel ons, of stuur ons een fax of  e-mail voor informatie

A. GEZANG & CO BV - Westvlietweg 65-P, 2495 AA Den Haag

Tel. 020-682 22 55 Fax 020-682 82 46

   E-mail-adres:   info@gezang.nl

index

Werkwijze: U plaatst een fles met reeds handmatig opgelegde dop in het V-vormige centreerblok op het ronde dragerplateau (zie afbeelding). Voor uw eigen veiligheid sluit u nu de plexi-glazen beschermkap. Door de drukknop aan de voorzijde van de voetplaat in te drukken begint de sluitkop te roteren. Door de handle naar u toe te trekken heft u het plateau met daarop de fles. Dit maakt dat de sluitkop aangrijpt op de fles. Door de handle weer van u af te bewegen daalt het plateau weer naar de beginstand.


De machine wordt geleverd met 1 sluitkop. Daarmee is deze geschikt voor één pilferproof-dopmaat ( voor miniatuurflesjes  PP18, of standaard wijnflessen PP28 of PP-31,5). Bij deze machines heeft de kop 3 rollen, waarvan 2 de schroefdraad in de dop rollen, en 1 het omvelsen van de verzegeling aan de onderzijde van de aluminium dop verzorgd. De hoogte van het plateau en het centreerblok past u in een handomdraai aan aan een ander formaat fles. Wilt u een andere dopmaat verwerken, dan moet u de sluitkop wisselen.


Prijs compleet met 2 sluitkoppen: Euro 4.185,-- excl. BTW 19%