Half-automatische electrische aanlijmmachine voor met natlijm belijmen van etiketten.


Gezamatic ETI-Max

(huidig electrisch equivalent van onze Seitz Etima uit vroeger jaren)

Verkrijgbaar in 3 wals-breedten, hetgeen steeds de kortste zijde van uw etiket begrenst.


ETI-Max-B5, voor etiketten van 50 t/m 185 mm hoog

ETI-Max-A4, voor etiketten van 50 t/m 230 mm hoog (=> perfecte keuze voor belijmen t/m A4-formaat)

ETI-Max270, voor etiketten van 50 t/m 270 mm hoog

Deze machines zijn voorzien van een stapelinrichting met in breedte verschuifbare geleiders, waarin u een stapel te belijmen etiketten legt. Door de voetschakelaar activeert u het draaien van de rubberwals. Deze trekt het bovenste etiket van de stapel, en voert deze in de machine langs de continu draaiende lijmrol. Dit betekent dat de langste zijde van uw etiket in zekere mate onbegrensd is.

Bij het uitstoten pakt u handmatig het belijmde etiket aan en plakt dit op uw jerrycan, drum of andere verpakking. De dikte van de aan te brengen lijmlaag is instelbaar.


U start telkens met de voetschakelaar een nieuwe uitworp. Aan het einde van uw werkdag, kunt u desgewenst veelal door de machine goed af te dekken 'm met lijm en al gebruiksklaar houden tot de volgende ochtend. Beter is uiteraard de machine na gebruik te reinigen. De met lijm in aanraking komende onderdelen zijn daartoe snel en eenvoudig bereikbaar zonder gereedschap of ingewikkelde demontage.


Gewicht: ca. 14 kg. Aandrijving: tandriem - 2 motoren, stekkerklaar geleverd 230 V - 50 Hz . Geschikt voor waterverdunde etiketten-koudlijmen, o.a.  Gezang Pera K2 (emmer 6 Kg; bestel.nr. 119.900.019).


Andere varianten en prijzen op aanvraag:

Bel ons, of stuur een fax of email voor informatie

A. GEZANG & CO BV - Westvlietweg 65-P, 2495 AA Den Haag

Tel. 020-682 22 55 Fax 020-682 82 46

   E-mail: info@gezang.nl

index ETI-Bottle